Ontlakking Logerij Hengelo

 

 Diensten

 

Een unieke service in Nederland.

Ontlakking Logerij Hengelo is gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van verf-, beits-, was of laklagen van uw meubels, deuren, luiken, huisraad en andere voorwerpen.

 

Chemisch ontlakken/logen van hout en metaal

Ontlakking Logerij Hengelo werkt met een uitgekiend dompelsysteem, waarbij alle voorwerpen die ontlakt moeten worden gedompeld worden in een veilige ontlakkings-vloeistof die geen zuur, water of loog als basis heeft.Hierdoor blijven de houtstructuur, de lijmverbindingen en het fineer onaangetast, maar alle verf-, beits-, was of laklagen worden week en laten los.Het object wordt dan afgespoten en na enkele uren is het weer volkomen droog….. en weer klaar voor de nieuwe afwerking.

Houtwormbestrijding                                                                  
Alle voorwerpen van hout of metaal kunnen bij ons ontlakt worden met een snelle maar vooral veilige methode.                                 Ook is er de mogelijkheid om uw meubels een houtwormbehandeling te geven.

Meubellakkerij                                                                          

Al uw meubels kunnen door ons afgewerkt worden in onze meubellakkerij. Elke afwerking is mogelijk.

Een unieke service in Nederland. 

Ontlakking Logerij Hengelo is gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van verf-, beits-, was of laklagen van hout en metaal .

Meubels, deuren, luiken, huisraad en andere voorwerpen.


Ontlakking Logerij Hengelo spaart tijd, geld en energie.

Het zelf afkrabben of afbijten is een onaangenaam karwei, waarbij de kans op beschadiging groot is.
Loog of loogproducten zijn gevaarlijk en schadelijk voor het hout.
Zij tasten de houtstructuur vaak onherstelbaar aan, lossen de lijmverbindingen op en hebben geen vat op de moderne verfsoorten.
De kwaliteit van Ontlakking Logerij Hengelo wordt nog eens onderstreept door een keuringsrapport van het C.O.T. (centrum oppervlakte techniek).
Vandaar dat het bijna niet mogelijk is de Ontlakking Logerij Hengelo kwaliteit te evenaren.